Sacha Dekker is bestuurslid Communicatie. Het HYPE-netwerk leek Sacha een interessant netwerk vanwege de connecties die zij op deze manier kan maken met andere (young) professionals die zich op verschillende manieren in hun werk bezighouden met de EU. Binnen het bestuur van HYPE zal zij zich de komende twee jaar bezig gaan houden met alle communicatie rondom het HYPE-netwerk.

‘’Ik hoop je goed te kunnen informeren (en hopelijk te inspireren!) over wat wij doen binnen het netwerk en wat het eventueel zou kunnen bieden voor toekomstige leden van het netwerk!’’ 

Tijdens de Wintercourse in Brussel hebben we een brainstormsessie gedaan om activiteiten te bedenken die wij graag als lichting zouden willen doen. 

‘’Het leuke aan HYPE is namelijk dat je als lichting zelf de twee jaar mag invullen, echt een netwerk voor en door de leden dus!’’

Sacha hoopt in ieder geval via onze communicatie op social media en onze website te verduidelijken wat de mogelijkheden zijn binnen HYPE doen, waar we voor staan en wat HYPE zou kunnen betekenen voor jou.