Lid worden van HYPE.

HYPE zoekt nieuwe leden!

De Europese Unie geven we samen vorm. Overheden gaan steeds actiever en bewuster met de Europese bestuurslaag om, maar toch speelt de Europese Unie nog steeds geen volwaardige rol in Nederland. Te vaak nog wordt het als iets extra’s gezien, van buiten het normale werkproces. Bovendien staan medewerkers en onderzoekers die met Europa bezig zijn vaak alleen in de organisatie en moeten zij voortdurend moeite doen om collega’s van het nut en de kansen van Europa te overtuigen. Er is daarom meer kennis en bewustzijn nodig om ervoor te zorgen dat de Nederlandse overheid beter omgaat met de Europese arena, anticipeert op ontwikkelingen in wet- en regelgeving en profiteert van kennis en ervaring uit andere lidstaten. Dat creëren we samen, door op te trekken in een netwerk.

Versterk jij het Netwerk?

Lid worden

Ben jij een ambitieuze young professional met hart voor Europa, werkzaam bij de overheid of non-profitorganisatie en zie je dit wel zitten? Word dan lid bij HYPE. De werving voor een nieuwe lichting zal in 2024 starten. Voor die tijd mag je ons altijd mailen. Dan drinken we eens koffie.

Voorwaarden voor deelname zijn dat je werkzaam bent bij een ministerie, provincie, gemeente, kennisinstelling of non-profit organisatie. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring, en bent maximaal 33 jaar oud. Wijk je hier vanaf, maar ben je een steengoede aanwinst voor HYPE, neem dan even contact op.  Je werkgever dient een bijdrage van 1100 euro te leveren voor deelname. Als de sollicitatieronde start, ontvangen we graag een CV, motivatiebrief óf introductiefilmpje van anderhalve minuut,  en een aanbevelingsbrief van je werkgever.