Sacha Dekker
8 november 2023

In september is het HYPE-netwerk op vierdaags werkbezoek geweest naar Madrid. In onderstaand artikel lees je meer over de derde dag van ons werkbezoek. Het verslag van dag 1 of dag 2 gemist? Deze zijn hier en hier respectievelijk terug te lezen.

De derde dag bestond uit een culturele dag waarbij we zelf mochten kiezen wat we wilden gaan zien. Het werd uiteindelijk…. het Prado natuurlijk! Een aantal van onze lichting moesten helaas deze dag al weer terug naar huis, dus we konden met een klein clubje het museum ontdekken. Bij aankomst leerde we dat er de audioguide in totaal negen uur duurde; vanuit een timemanagement oogpunt heb ik persoonlijk voor de twee uur durende tour gekozen. Tip van ons: sla vooral de bovenste verdieping van het museum niet over. Daar vind je de “Dauphin’s treasure’ een collectie van prachtige juwelen, ingelegde kelken en schalen die eigendom waren van Lodewijk van Frankrijk.┬áNa het museum was er nog tijd om de rest van de stad wat nader te verkennen en ’s avonds hebben we uiteraard samen afgesloten met een hapje en een drankje.

In het verslag van de vierde dag van onze reis naar Madrid zullen we stilstaan bij onze takeaways; wat hebben we geleerd en wat zullen we meenemen na deze reis in onze dagelijkse werkzaamheden terug in Nederland?